Panelablak csere vagy panel ablakcsere Budapesten?

Panelablak ablakcsere Budapest

Ablakcsere Budapesten a panelházban? Lakásfelújítással szeretné energia költségét csökkenteni és az utca zaját, porát kizárni lakóteréből?

A panelablak.hu profi csapata, panelházi ablakcsere specialistái, biztosan megoldják problémáját, hogy pénztárcája is jól járjon.

Alacsony munkaköltséggel, a panelablak piac egyik kimagaslóan elismert, ám megfizethető termékével dolgozunk. Így tudjuk Önt hosszú távú garanciát nyújtva segíteni egy nyugodtabb, csendesebb lakótér elérésben.

Miért panelalablak?  A kérdés jogos. Talán a panelba beépített ablak más, mint egy családi házba?

Nem, az ablak nem különbözik, de minden más körülmény igen.

Mitől is mások ezek a körülmények?

  • Többnyire berendezett lakásban kell az ablakcserét elvégezni
  • Az ablakcsere után nem jön kőműves, aki a hibákat kijavítja
  • Gyakran nem csak ablakot, hanem egész falat kell cserélni ( sok esetben a radiátort is ez a fal tartja
  • Egy nap alatt a munkát be kell fejezni!
  • A hőszigetelésnél is fontosabb a jó záródás, ami zajt és a port kívül tartja
  • Az ablakcsere külső környezete is nagyobb figyelmet igényel (szomszédok, parkoló járművek )

Ezek a nehézségek, de van két nagyon fontos előny is a számunkra:

  • A legtöbb ablakosnak nehéz kezelni ezeket a problémákat
  • A paneltulajdonosok nagyon jól tudják mit akarnak és gyorsan döntenek, ha jó ajánatot kapnak.

Panelablak csere vagy panel ablakcsere BudapestenNem volt tehát más a feladat, mit olyan ajánlatot kidolgozni az ablakcserére, ami tökéletesen lefedi az összes igényt, de nem tartalmaz semmi fölöslegeset, így időt és pénzt tudunk megtakarítani.

Ennek szellemében választottuk ki a megfelelő terméket, állítottuk össze az árlistát és az ajánlatkérés-megrendelés menetét, valamint így szerveztük a beépítést is.

A panellakásba ablakot választani kicsit hasonlít arra, amikor az ember egyenruhát vásárol. A rang és a foglalkozás egyértelműen meghatározza, hogy a ruha, hogy fog kinézni. Ami változhat az az anyag és a kidolgozás minősége, meg a méret. Persze ne felejtsük el az árat!

Egy ilyen vásárlásra senki nem akar sok időt rászánni, nem akar válogatni az összes olyan egyenruha között, amit nem neki készítettek. Odamegy az eladóhoz, megmondja mit akar, az pedig leveszi a méretet és hozza a megfelelő darabot.

Ezért csak két oldal az árlistánk, pedig ábrák is vannak benne. Higgye el,  hogy nincs többre szükség. A mi árlistáink több, mint ezer oldalt tesznek ki. Ebből válogattuk ki azt a kétoldalnyit, ami Önnek fontos.

Ajánlatkérés»

Gyakori kérdések

Bármekkora lakásban ki tudják egy nap alatt cserélni az ablakokat?

Igen, ha nem kell más munkákhoz igazodni. Például a radiátor cseréje aznapra időzítve nem szerencsés, mert jelentősen lassítja a munkát. (Panel ablak csere Budapesten a panelablak.hu specialistáival)

Megtörténhet, hogy az ablakcsere után penészesedés lép fel.

Nem, mert a panellakások esetében nem kell számolni magas páratartalommal. Ennek oka, hogy a panelházak általában túlfűtöttek és mesterséges szellőztetéssel is ellátták őket.  Penész ott keletkezhet, ahol a fal lényegesen hidegebb a levegőnél és a páratartalom kicsapódik a felületen. Ilyen helyzet a régi ablakoknál is előfordulhat, de nagyon ritkán. (Panel ablak csere Budapesten a panelablak.hu specialistáival)

Színes ablakot is tudnak szállítani?

Igen. Az ablakok fóliázhatóak mindkét oldalukon vagy csak az egyiken. Ennek felára van és a külső oldal esetében figyelembe kell venni a homlokzati megjelenést is!

Megosztás

Kapcsolat

Cég: WERA Kft
Adószám: 12896316-2-41
Cím: 1048 Budapest
Homoktövis u. 97-99.
Kapcsolat:
Kovács Péter tanácsadó

Telefon: +36-20-54-98-164

E-mail: info@panelablak.hu

Hírek, érdekességek

Új árlista

2015.04.09.

Áremelés.

2015.01.12.

Áremelés 2

2012.05.15.